Ayvalik'ta Isaret Levhalarina Spreyli Bela

Ayvalik'ta Isaret Levhalarina Spreyli Bela

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, sehir içi yol isaret levhalari kimligi meçhul kisi ve kisiler tarafindan spreyli boyalarla boyanilmasi, sürücüleri zor duruma sokuyor. Boyanarak farkli bir yönlendirme yapilmasi saglanan isaret levhalari nedeniyle, ilçedeki mahalle aralarinda yön bulmaya çalisan sürücüler ise zor anlar yasiyor.

Ayvalik’in; Palabahçe, Macaron, Fethiye, Yeni Mahalle ve Sakarya mevkilerinde mahalle aralarinda sürücüleri yaniltan kimligi belirsiz kisilerce boyanarak farkli yönlendirme yapar hale getirilmis levhalarin Ayvalik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü bünyesindeki ekipleri tarafindan sürekli yenilendigi ögrenilirken, yenilenen her levhanin kisa bir süre sonra söz konusu meçhul kisilerce sprey boyalarla boyanarak yine eski hale getirildigi bildirildi.

Ayvalik Belediyesi Zabita ve Fen Isleri Müdürlügü yetkililerinin mahalle arasindaki isaret levhalarini sprey boyalarla boyayan meçhul kisilerin yakalanabilmesi için Ilçe Emniyet Müdürlügü yetkililerinden de destek istedigi ögrenildi.

Sprey boyalarla boyanarak farkli yönlere yönlendiren isaret levhalarinin sürücüleri hiç bilmedikleri sokak aralarina götürdügünü ve bu durumun özellikle semt pazarinin kuruldugu Persembe günlerinde ara sokaklarin araç trafigine geçit vermez hale geldigini belirten vatandaslar ise, isaret levhalarini boyayan kisi veya kisilerin bir an önce yakalanarak cezalandirilmasini istiyor.

Belediye yetkilileri ise sprey boyali isaret levhalarini her defasinda yenilemek zorunda kaldiklari için ekonomik açidan da kamunun zarar gördügüne isaret ediyorlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile