Ayvalık'ta Işın Karaca Davullada Coşturdu

Ayvalık'ta Işın Karaca Davullada Coşturdu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde belediye tarafından organize edilen 7

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde belediye tarafından organize edilen 7. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında önceki akşam ilçenin otantik amfi tiyatrosunda bir konser veren ünlü sanatçı Işın Karaca müthiş sahne performansı ve seslendirdiği şarkılarla adeta Ayvalık'ı salladı.
Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında Ayvalık Açık Hava Tiyatrosunu dolduran yaklaşık 7 bin kişiye unutulamayacak bir konser veren ünlü sanatçı Işın Karaca, en son çıkardığı 'Arabesque' adlı albümünden parçalar seslendirdi.
Konserinin ikinci bölümünde kostümünü değiştiren Işın Karaca, 70'li yıllardan bu yana bir çük ünlü sanatçının sesinden dinlenen, eserleri yeniden kendi yorumuyla seslendirdiği şarkılarla Ayvalıklı hayranlarının gönlünde taht kurdu.
Ayvalık'ta ki konserinin bir bölümünde seyircilerin arasına girerek şarkı söyleyen Işın Karaca, içten tavırlarıyla da dikkat çekti.
Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında amfi tiyatroda verdiği müthiş konserinin dâhilinde hazırladığı programını hareketli şarkılarla sonlandıran ünlü sanatçı Işın Karaca yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.
Konser sonunda Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, ünlü sanatçı Işın Karaca'ya Ayvalık'ı anımsaması için içinde zeytin, zeytinyağı ve Ayvalık'ı tanıtan objelerin olduğu bir çanta hediye ederek, Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında müthiş bir sahne performansı sergileyen ünlü sanatçıya teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile