Ayvazoglu'ndan Kasüstü'ne Müjde, Bakana Tesekkür

Ayvazoglu'ndan Kasüstü'ne Müjde, Bakana Tesekkür

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, Yomra ilçesi Kasüstü mahallesinde bir süredir devam eden dogalgaz çalismalari ile ilgili müjdeyi verdi.

Yomra Ilçe programi kapsaminda Kasüstü Mahallesinde 200’ün üzerinde is yerini ziyaret eden Milletvekili Ayvazoglu dogalgaz çalismalarinin hizlandirilmasi için kendisine iletilen talepler üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ile görüserek çalismalarin 2 ay içerisinde tamamlanacaginin sözünü aldi.

Yomra Kasüstü Mahallesindeki tüm taleplerin karsilanabilmesi için dogalgaz çelik boru hatti baglanti hattinin büyük kisminin tamamlandigini ifade eden Milletvekili Ayvazoglu “Çelik baglantinin büyük bir kismi yapildi. Baglanti geçisinin güzergâhinda kisa bir kayalik bölge ile dere geçisi var. Söz konusu bölgenin kamulastirmalari tamamlandi ve çalismalarda kullanilacak çelik borular temin edildi. Konu ile ilgili görüstügümüz Sn. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanimiz Sn. Fatih Dönmez’den de 2 ay içerisinde tamamlanacaginin müjdesini aldik ve çalismalari hizlandirdik” dedi.

Yomra Kasüstü mahallesinde yogun bir program gerçeklestiren Milletvekili Ayvazoglu “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde 2023 hedeflerimizi gerçeklestirmek ve 2053, 2071 vizyonu olusturmak için AK Parti olarak daima milletimizle birlikte, daima sahadayiz. Vatandasimiz hem memnuniyetini hem elestirisini hem de fikirlerini rahatlikla bizimle paylasti. Genel anlamda Cumhurbaskanimiz nezdinde ciddi bir memnuniyet hakim, bundan tabi ki çok mutluyuz. Elbette eksikler, hatalar var. Sahada olmamizin asil amaci vatandasla birebir görüsüp bununla alakali çözüm gelistirmek, gerekli durumlarda genel merkeze raporlayabilmek veya çözebilmek” ifadelerini kullandi.

Yomra’da sehirlesme ile birlikte nüfusun hizli sekilde artmasiyla okul ve derslik ihtiyaci olustugunu ve bu ihtiyaci karsilamak için de çalismalar yaptiklarini belirten Milletvekili Ayvazoglu sunlari söyledi:

“Yomra ilçemiz merkez ve Kasüstü bölgelerinde nüfus artisi ile birlikte yeni okul ihtiyacimiz dogdugundan mevcut Kasüstü ilk ve ortaokul binasini yikarak daha modern bir okul yapiyoruz. Burada daha önce bulunan okulumuz 9 derslikten olusuyordu. Yeni yapacagimiz okul 24 derslikten olusuyor. Böylece yeni okul ile birlikte buradaki okul ihtiyacimiz belli bir oranda çözülmüs olacak. Ayrica bizim Yomra merkezde de bir okula ihtiyacimiz var. Onunla ilgili de bir planlama yapiyoruz. Eger yer ile ilgili problemler çözülürse merkezde de 24 derslikli bir okul yaparak merkezdeki sorunu da çözecegiz. Eger bize bir yer verilirse bir dahaki yilin yatirim planlamasina burayi koyup yeni okul insaatina baslayabiliriz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile