Azimli Modern Bir Görünüme Kavustu

Azimli Modern Bir Görünüme Kavustu

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlariyla alt ve üstyapi dönüsümünü tamamlayan Saruhanli ilçesine bagli Azimli Mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtari ve mahallelilerle bir araya gelen Genel Müdür Aslay, “Yapilan yatirimlar mahallenize hayirli, ugurlu olsun. Güle güle kullanin” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Burak Aslay, 154 Mahalle Projesi kapsaminda alt ve üstyapi dönüsümü tamamlanan Saruhanli ilçesine bagli Azimli mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtari Osman Yanar ve mahalle sakinlerine Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ileten Genel Müdür Aslay, yapilan çalismalarin mahalleye hayirli olmasini diledi. Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün hediyeleri Muhtar Yanar’a takdim edildi. Ziyarette Genel Müdür Aslay’a Genel Müdür Yardimcilari Erman Aydinyer, Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Baskani Mümin Deniz, Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Serpil Çakir, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Saruhanli MHP Ilçe Baskani Baki Ulu, Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Serafettin Yüncüoglu, eski Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Saruhanli Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Serdar Özgedik, MASKI Saruhanli Ilçe Sefi Kerim Oruç Ali Orhan ve sube müdürleri de eslik etti.

"Baskan Ergün kimseyi ayirt etmeden herkese hizmet götürüyor"

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün kimseyi ayirt etmeden herkese hizmet götürmeye çalistigini belirtti.

Aslay, “Azimli mahallemiz sansli mahallelerimizden biri. Artik tüm çalismalarimizi tamamladik. Azimli’de 7 bin metre kanalizasyon, 6 bin metre içme suyu hatti imalati yapildi. 32 bin metrekare kilitparke tas imalati tamamlandi, 2 tane de fosseptik yapildi. Manisa Büyüksehir olduktan sonra MASKI’nin Saruhanli’ya birçok yatirimi oldu. Sadece MASKI Genel Müdürlügü olarak biten ve devam eden islerimizin maliyeti 80 milyon TL. Bu 80 milyon TL içinden de yaklasik 4 milyon TL Azimli’ye harcandi. Tabi altyapi yatirimlari büyük yatirimlar. Belli bir program dahilinde oluyor. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’de bunu gerçeklestirdi. Çalismalar sirasinda toz da oldu çamur da oldu. Cefasini çektiniz bundan sonra da sefasini süreceksiniz. Güle güle kullanin. Hayirli ugurlu olsun” dedi.



“Her zaman Cengiz Baskanimizin yanindayiz”

Mahalle Muhtari Osman Yanar, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e mahalle sakinleri ve sahsi adina tesekkürlerini ileterek, “Yapilan çalismalarda tas üstüne tas koyan herkesten Allah razi olsun. Sayin Baskanimizin Saruhanli’miza göstermis oldugu özel ilgisinden dolayi da kendisine çok tesekkür ediyorum. Allah yolunu açik etsin. Sayin baskanimizin her zaman yaninda olacagiz çünkü her zaman çalisan insanin yanindayiz” ifadelerini kullandi.

MHP Saruhanli Ilçe Baskani Baki Ulu, mahalleye yapilan otoparki çok önemsedigini belirterek, “Mahalle sakinlerinin örf ve adetleri geregi taziyeleri biraz uzun oluyor. Her islerini orada görüyorlar. Otoparkin oraya yapilmasi çok yerinde oldu” diye konustu.

Mahalle sakinlerinden Selahattin Yildiz, yapilan yatirimlardan dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini ileterek, “Emegi geçen herkesten Allah razi olsun. Mahallemizin alti da üstü de çok güzel oldu” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile