Aziz Yildirim Manisa'da Fenerbahçeliler Dernegi'ni Ziyaret Etti

Aziz Yildirim Manisa'da Fenerbahçeliler Dernegi'ni Ziyaret Etti

Manisa’nin Salihli ilçesinde bir dügüne katilmak üzere kente gelen Fenerbahçe Baskan Adayi Aziz Yildirim, Alasehir ilçesinde Fenerbahçeliler Dernegini ziyaret etti.

Manisa’nin Salihli ilçesindeki bir dügün törenine katilmak üzere kente gelen Aziz Yildirim, dügün töreni öncesi Alasehir ilçesindeki Fenerbahçeliler Dernegini ziyaret etti. Ziyarette Yildirim’a Alasehir ilçesine ait yöresel ürünler hediye edildi.

Eski baskan Yildirim’in Salihli’de oldugunu ögrendikten sonra kendisini davet ettiklerini ve daveti geri çevirmedigi için Yildirim’a tesekkür ettiklerini söyleyen Fenerbahçeliler Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Yavuz, dernek çalismalari hakkinda Yildirim’a bilgi verdi.

Dernegin daveti üzerine bulusmaya katilan Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, "Spor alaninda büyük katkilari olan Aziz Yildirim’i üzümün baskenti Alasehir’de agirlamaktan çok mutlu olduk" dedi.

Fenerbahçelilerden böylesi bir davet aldigi için mutlu oldugunu belirten Aziz Yildirim, "Alasehir Fenerbahçeliler Dernek üyeleri beni davet ettiler, çok mutlu oldum. Salihli’ye bir dügüne katilacagim. Firsat bulabilirsem sizleri tekrar ziyaret edecegim" diye konustu.

Ziyarette dernek üyeleri Aziz Yildirim’la hatira fotografi çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile