Baba Oglun Ardindan Amca Da Hayata Tutunamadi

Baba Oglun Ardindan Amca Da Hayata Tutunamadi

Elazig’dan Mugla’ya yakinlarini ziyaret için yola çikan baba, ogul ve amcanin içinde bulundugu otomobil, Denizli’nin Tavas ilçesinde beton aydinlatma diregine çarparak tarlaya uçtu. Otomobilin hurdaya döndügü kazada baba ve ogulun ardindan amca da hayatini kaybetti.



Kaza, Tavas ilçesine bagli Hirka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Elazig’dan Mugla’ya yakinlarini ziyaret için giden kuaför baba Necati Arica (50), oglu medikal ve tibbi cihazlar bölümü ögrencisi Berkay Arica (32) ve amca Aydin Arica (52), Peugeot marka 23 ADE 034 plakali otomobil ile yola çikti. Berkay Arica’nin kullandigi otomobil, Denizli’nin Tavas ilçesine bagli Hirka Mahallesi’nde sürücünün kontrolünden çikmasi sonucu yol kenarindan bulunan beton aydinlatma diregine çarparak tarlaya uçtu.

Baba ve oglu arabadan metrelerce firladi

Saglik görevlileri araçtan firlayan baba ve oglu ile itfaiye ekiplerinin sikistigi yerden kurtardigi amcayi hastanelere kaldirdi. Jandarma Olay Yeri Inceleme ekiplerinin yapmis oldugu çalismalarin ardindan önce babanin ve sonrasinda ise oglun doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybettigi ögrenilirken, bir aci haberde bugün geldi. Agir yarali olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirilan amca Aydin Arica, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybetti. Otopsi islemlerinin ardindan baba, ogul ve amcanin cansiz bedenleri memleketleri olan Elazig iline gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile