Baba Ve Oglunu Öldüren Saniga 2 Kez Müebbet

Baba Ve Oglunu Öldüren Saniga 2 Kez Müebbet

Samsun’un Salipazari ilçesinde geçen yil arazi anlasmazligi kavgasinda tabancayla baba ve oglunu vurarak öldüren Yunus Aslan, yargilandigi mahkemece 2 kez müebbet hapis cezasina çarptirildi.

Olay, 17 Kasim 2021 tarihinde Salipazari’na bagli Tepealti Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ögle saatlerinde arazi anlasmazligi nedeniyle husumetli olduklari ögrenilen Yunus Aslan (51) ile komsusu Ismail Keskin (56) ve oglu Mahir Keskin (34) arasinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Yunus Aslan belinden çikardigi tabancayla Ismail ve Mahir Keskin’e ates etti. Vücutlarina mermi isabet eden baba ve oglu kanlar içinde yere yigilirken, zanli Yunus Aslan ise kaçti. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapilan ilk incelemelerde Mahir Keskin’in hayatini kaybettigi belirlenirken, yarali olan Ismail Keskin saglik ekipleri tarafindan Çarsamba Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Baba Ismail Keskin de burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Jandarma tarafindan yakalandi

Baba ve oglunun katil zanlisi Yunus Aslan jandarma ekipleri tarafindan olaydan bir süre sonra evinde yakalanarak gözaltina alinarak, Salipazari Ilçe Jandarma Komutanligi’ndaki islemlerinin ardindan genis güvenlik önlemleri alinarak çikarildigi Çarsamba Adliyesi’nde tutuklandi.

Iki ayri cinayetten iki ayri müebbet aldi

Çarsamba Agir Ceza Mahkemesi’nde yargilanan sanik son kez hâkim karsisina çikti. Baba ve ogul cinayetinde mahkeme tarafindan karar açiklandi. Katil zanlisi Yunus Aslan, baba ve oglunu öldürmekten 2 kez müebbet hapis cezasina çarptirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile