Baba Ve Ogullarinin Hayatini Kaybettigi Kazada Aci Detay Açiklamasi Tatil Yerine Ölüme Gittiler

Baba Ve Ogullarinin Hayatini Kaybettigi Kazada Aci Detay Açiklamasi Tatil Yerine Ölüme Gittiler

Bursa’da beton mikseri ile 5 kisilik ailenin içinde bulundugu otomobilin çarpismasi sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile ogullari Semih ve Mustafa Efe hayatini kaybetti. Kazaya neden olan beton mikseri sürücüsü Erol Yilmaz’in ise direksiyon basinda kalp krizi geçirdigi ve olay yerinde öldügü ögrenildi. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kiz ise yaralandi.

Kaza saat 11.00 siralarinda Bursa Izmir karayolu Izmir Caddesi Görükle Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Izmir-Bursa karayolu Bursa istikametinde seyreden 16 NZR 88 plakali beton mikseri, sürücüsü Erol Yilmaz’in (51) kalp krizi geçirmesi sonrasi yol kenarindaki bariyerlere çarparak yan yatti. Yaklasik 100 metre bariyerlerin üzerinde sürüklenen beton mikseri Bursa-Izmir yolu Izmir istikametine gitmekte olan Mehmet Ali Korkmaz (42) idaresindeki 16 APK 709 plakali otomobile çarpti. Beton mikseri metrelerce sürüklendikten sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil ise hurdaya döndü. Çarpismanin etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Korkmaz ve ogullari Semih (13) ve Mustafa Efe (10) hayatini kaybederken, esi Fatma Korkmaz ve kizi Elif Hüma Korkmaz (4) yaralandi. Kaza sonucu Bursa-Izmir karayolu uzun süre araç trafigine kapanirken, yola savrulan araba parçalari toplandiktan sonra kontrollü sekilde trafige açildi.

Cumhuriyet savcisinin olay yerindeki incelenmesinin ardindan baba Mehmet Ali Korkmaz, iki oglu ve beton mikseri soför Erol Yilmaz’in cansiz bedenleri Bursa Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Tatil yerine ölüme gittiler

Yasanan feci kazadan sonra hayatini kaybedenlerin yakinlari Uludag Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine akin etti. Korkmaz ailesinin Balikesir’in Avsa adasina tatil için yola çiktigi, kisa süre sonra kazaya karistiklari iddia edildi. Hayatini kaybeden baba ve ogullarin cenazesinin yarin Orhaneli ilçesinde kilinacak cenaze namazinin ardindan defnedilecegi ögrenildi.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili tahkikati sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile