Baba Yadigarı Motoruna 6 Bin Tl Harcadı

Baba Yadigarı Motoruna 6 Bin Tl Harcadı

Aydınlı Murat Gençoğul, 'Baba yadigarım' dediği 1 bin 500 TL'lik motosikletine 6 bin TL harcadı. Motosikletine gözü gibi bakan Gençoğlu, sürekli kullandığı motosikletiyle adeta araba keyfi sürüyor.

Babasının Orhan Gençoğul'un ölümünden önce kendisine hediye olarak aldığı motosikletine önce alarm taktıran Murat Gençoğul'un yaptıkları çılgınlık derecesine vardı.
Gençoğul'un kullandığı motosiklet üzerindeki tesisat bir çok son model motosiklet ve arabada yok. Motosikleti kullanırken cep telefonunun çalması durumunda 2 Bin TL masraf ederek yaptırdığı müzik sisteminin devre dışı kaldığını, görüşmesi bittikten sonra kendiliğinden çalışmaya başladığını söyleyen Gençoğul, "Motosikletime önce uzaktan kumandalı alarm taktırdım. Daha sonra müzik sistemi için harcadığım para 2 Bin Lira'yı buldu. Motosikletin üzerinde toplam 500 wattlık haporlör ve 25 adet twiter denilen küçük haporlör var. Diğer aksesuarlarla birlikte masrafım 6 Bin Lira oldu" dedi.
Gençoğul'un 6 Bin Lira harcadım dediği motosikletinden uzaktan kumandalı renkli lambalar, yol bilgisayarı, LCD tv, CD çalar bulunuyor. Motosikletinden bir tek uydu anteninin eksik olduğunu söyleyen Gençoğul, "Uydu sistemin nasıl kurabilirim diye onu araştırıyorum. O motosiklete binmeyi çok seviyorum. Uydu sistemini de oluşturunca tabi ki motosikleti kullanırken televizyon izlemeyeceğim" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile