'Babafest' Renkli Görüntülere Sahne Oldu

'Babafest' Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Nevsehir Belediyesi tarafindan Babalar Günü dolayisiyla düzenlenen "Babafest" etkinliginde babalar ve çocuklari doyasiya eglendi. Çesitli oyun ve yarislarin gerçeklestirildigi etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Nevsehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan bu yil ilk kez düzenlenen “Babafest” Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü Spor Kompleksi’ndeki 2 No2lu Çim Saha’da yapildi. Etkinlikte programa katilan babalar ve çocuklari için oyun ve yarislar düzenlendi.

Basketbol, mini golf, ayak tenisi, masa tenisi, langirt gibi oyun alanlarinda yarisan babalar ve çocuklarinin halat çekme mücadelesi renkli görüntüler olusturdu. AK Parti Nevsehir Milletvekili Mustafa Açikgöz, Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran ve Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’de babalar ve çocuklarin heyecanlarina ortak olarak onlarla birlikte yarismalara katildi.

Nevsehir Belediyesi Müzik Toplulugu’nun konseri ile birlikte halk oyunu ekiplerinin gösteri sundugu etkinlikte, Nevsehir Belediyesi tarafindan katilimcilara çesitli ikramlarda bulunulurken, yarismalarla eglenen tüm babalara “yilin babasi” madalyasi dagitildi.

Etkinlikte ayrica Nevsehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen resim yarismasinda dereceye giren ve çesitli spor müsabakalarinda dereceye giren ögrencilere de ödülleri Milletvekili Açikgöz, Belediye Baskani Savran ve Rektör Aktekin tarafindan verildi.

Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Kovid-19 tedbirleri kapsaminda uzun süredir birlikte etkinliklere katilamayan aile üyelerinin stres atmalari için programi düzenlediklerini söyledi.

Tüm babalarin günlerini kutlayan Savran, "Vatandaslarimizin bugünü eglenerek geçirmelerini istedik. Gayet güzel görüntüler ortaya çikti. Her baba çocugunun kahramanidir ve yilin en iyi babasidir, o nedenle etkinlige katilan tüm babalara madalya takdim ediyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile