Babalar Günü'nde Esine Kendi Ürettigi Araci Hediye Etti

Babalar Günü'nde Esine Kendi Ürettigi Araci Hediye Etti

Tokat’ta Babalar Günü’nde Melike Arslan, 2 yasindaki kizi Lina ile birlikte hazirladigi özel bir hediye ile esine unutulmaz bir sürpriz yapti.

Tokat’ta Babalar Günü, unutulmaz bir sürprize sahne oldu. Melike Arslan, 2 yasindaki kizi Lina ile birlikte hazirladigi özel bir hediye ile esi Cengizhan Sefa Arslan’i duygulandirdi. Melike Arslan, uzun süredir üzerinde çalistiklari aracin anahtarini Babalar Günü’nde esine teslim etti. Cengizhan Sefa Arslan, esi ve küçük kizi Lina’nin bu özel günde kendisine hazirladigi sürpriz karsisinda büyük bir mutluluk yasadi. Arslan ailesinin birlikte ürettigi araç, Babalar Günü’nün en anlamli hediyesi oldu.

Melike Arslan, "Esim Cengizhan, her zaman ailesine ve çocuklarina düskün bir baba. Ona, sevgimizi ve minnettarligimizi göstermek için Lina ile birlikte böyle bir sürpriz hazirlamak istedik" dedi.

Aracin yapim sürecinde Lina’nin da küçük katkilari oldugunu belirten Melike Arslan, "Lina da bu süreçte bizimle birlikteydi ve onun da katkilariyla bu özel hediyeyi tamamladik" seklinde konustu.

Cengizhan Sefa Arslan ise, "Bu benim için en özel ve en anlamli hediye oldu. Esime ve kizima çok tesekkür ediyorum" diyerek duygularini ifade etti.

Tokat’ta yasanan bu anlamli olay, Babalar Günü’ne farkli bir renk katti ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile