Babaları Tarafından Öldürülen Annelerinin Cenazesinde Saf Tuttular

İzmir‘de, 4 yıldır ayrı yaşadığı kocası M.K.

İzmir‘de, 4 yıldır ayrı yaşadığı kocası M.K. (43) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen Naciye Kalyoncu (30), son yolculuğuna uğurlandı. Naciye Kalyoncu için Gaziemir Merkez Camii‘nde kılınan cenaze namazına 9 yaşındaki oğlu Furkan ve 7 yaşındaki kızı Hilalnur‘da katıldı. İki küçük çocuk anneleri için en ön sırada saf tuttu, cemaatle birlikte el bağlayarak cenaze namazı kıldı.

Ayrı yaşadığı eşi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen Naciye Kalyoncu‘nun cenazesi Adli Tıp Kurumu‘nda yapılan otopsinin ardından Mezarlıklar Müdürlüğü‘ne getirildi. Burada defin için hazırlanan cenaze yakınları tarafından alınarak Gaziemir Merkez Camii‘ne götürüldü. Burada ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Naciye Kalyoncu‘nun cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanısıra 9 yaşındaki oğlu Furkan ve 7 yaşındaki kızı Hilalnur‘da katıldı. En ön sırada saf tutan iki kardeş, annelerine son görevlerini yerine getirdi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Naciye Kalyoncu‘nun cenazesi Buca Kaynaklar Mezarlığı‘nda dualarla defnedildi.

Olay Gaziemir 40 sokak, 1 numarada dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Ev hanımı Naciye Kalyoncu 4 yıldır ayrı yaşadığı ve aralarında boşanma davası süren M.K.‘nın evine hafta sonları kendisinde kalan çocuklarını getirmişti. 6 ay önce mahkemenin verdiği kararla çocukların velayeti babaya verildiği için sadece hafta sonları çocuklarını görme imkanı bulan Naciye Kalyoncu, 7 yaşındaki kızı Hilalnur ve 9 yaşındaki oğlu Furkan ile hafta sonunu birlikte geçirdikten sonra teslim etmek için eşinin evine geldi. Aralarındaki boşanma davası süren M.K. ve Naciye Kalyoncu arasında iddialara göre boşanma davası ile ilgili bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında evde bulunan Furkan ve Hilalnur adlı çocuklar ise evden çıkarak komşularına gitti. Çocukların evden ayrılmasının ardından tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren M.K., evde bulunan av tüfeğini alarak Nuriye Kalyoncu‘ya ateş etti. Başından, sırtından ve göğsünden vurulan Kalyoncu olay yerinde hayatını kaybetti. M.K. ise gözaltına alındı. M.K. işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilmişti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile