Babasi Çekildi, Kizi Geldi

Babasi Çekildi, Kizi Geldi

Saadet Partisi (SP) Sarioglan Belediye Baskani Ali Osman Yildiz’in adayliginin ilçe seçim kurulu tarafindan kabul edilmemesinin ardindan yerine kizi Fatma Yildiz aday oldu. SP Il Baskani Nuri Ürkündas, “Heyecanimizi Fatma Yildiz baskanimizla sürdürecegiz” dedi.

SP Sarioglan Belediye Baskan adayliginda degisim yasandi. Sarioglan Belediye Baskanligi için aday olarak tanitilan Ali Osman Yildiz’in, adayliginin ilçe seçim kurulu tarafindan kabul edilmemesinin ardindan yerine kizi Fatma Yildiz aday oldu. Saadet Partisi Il Baskanligi’nda düzenlenen basin toplantisinda konusan SP Il Baskani Nurü Ürkündas, seçim heyecanini Sarioglan’da Fatma Yildiz ile sürdüreceklerini söyleyerek; "Yerel seçimlere 1 ay gibi kisa bir süre kaldi. Yerel seçimlerde 16 ilçemiz ve büyüksehir belediyesi için belediye baskani adaylarimizi seçecegiz insallah. ‘2029 Kayseri Vizyonu Proje ve Aday Tanitma’ programimizda adaylarimizi ve projelerimizi degerli hemsehrilerimize paylasmistik. Seçim kurullarina yapilan itirazlar neticesinde Ali Osman Yildiz kardesimizin adayligi reddedildi. Bu engeller bizim önümüze set çekemez. Gerek il yönetimimiz gerekse Sarioglanli hemsehrilerimizle yaptigimiz genis çapli istisareler sonucunda; ayni azim, ayni coskuyla Sarioglan’da belediye baskanligini kazanma heyecanimizi sürdürüyoruz. Bu heyecanimizi bundan sonrada Fatma Yildiz baskanimizla sürdürecegiz. Sarioglan’imiza Kayseri’mize ve bütün hemsehrilerimize hayirli, ugurlu olsun. Daha azimle ve daha kararlilikla 16 ilçemizden bir ilçemizde de kadin belediye baskani adayimiz ile devam edecegiz. Ilk kadin belediye baskani adayimizi da Sarioglan Belediyesi’nde görmüs olacagiz” ifadelerini kullandi.

Saadet Partisi Sarioglan Belediye Baskan Adayi Fatma Yildiz ise Türkiye’deki en sansli aday oldugunu ifade ederek; "Genç bir kadinim, fakat kalbimde büyük bir ask, yüregimde sarsilmaz bir azim var. Bu azim, ask ile Sarioglan’imizin her bir kösesine dokunacak. Gönülleri yapacak köprüler kuracagiz. Ne mutlu ki bu konuda hiç yalniz degilim. Hatta Türkiye’deki en sansli adaylardan birisiyim. Basta eski belediye baskanimiz muhterem babam Ali Osman Yildiz yanimda. Il Baskanim Nuri Ürkündas yanimda. Sarioglanlilar yanimda. Hamdolsun ben zaten rakiplerimin çok önündeyim. Bu avantajlari en iyi sekilde degerlendirmek için var gücümle çalisacagim. Buradan bir kez daha ilan ediyorum. Kimsenin hiç süphesi olmasin. Biz geliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile