Babasini Biçaklayarak Öldüren Zanli Tutuklandi

Babasini Biçaklayarak Öldüren Zanli Tutuklandi

Izmir’in Güzelbahçe ilçesinde, siddet gördügü iddiasiyla babasini biçaklayarak öldüren katil zanlisi, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Olay 16 Nisan saat 00.30 siralarinda Maltepe Mahallesi Mithatpasa Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Alinan bilgiye göre D.G. (29), aralarinda daha önce de anlasmazlik bulunan babasi Hasmet Gürkan’in (54) bulundugu balik restoranina gelerek kendisiyle konusmak istedigini söyledi.

Babasinin kendisini içeri çagirmasi üzerine D.G., yaninda getirdigi biçakla babasini bogaz ve koltuk altindan biçakladi ve olay yerinden uzaklasti. Olayi gören diger müsterilerin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede Hasmet Gürkan’in hayatini kaybettigi belirlendi. Gürkan’in cansiz bedeni savci tarafindan yapilan incelemenin Izmir Adli Tip Kurumuna kaldirildi. Öte yandan olayin ardindan restorandan uzaklasan Hasmet Gürkan’in oglu D.G., polis merkezine giderek teslim oldu. Ilk ifadesinde suçunu itiraf ettigi ögrenilen D.G.’nin babasinin çocuklugundan beri kendisine siddet uyguladigini, cinayeti de bu yüzden isledigini söyledigi bildirildi.



Tutuklandi

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi. Olay ile baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile