Babasının takdirnamesini Vali Atış'tan aldı

Vali İlhan Atış, görevlerinde özverili çalışan valilik çalışanlarını takdirnameyle ödüllendirdi. Valilik Makamı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende

Vali İlhan Atış, görevlerinde özverili çalışan valilik çalışanlarını takdirnameyle ödüllendirdi. Valilik Makamı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende Atış, Basın ve Halkla İlişkiler, İl İdare Kurulu ve Mahalli İdareler Müdürlükleri'ndeki 18 personele takdirname verdi. Valilikteki üç birimin işlerinin çok önemli ve ağır olduğunu belirten Atış, mesai arkadaşlarının çalışmalarından memnun olduğunu kaydetti. Hizmetlerin daha iyi yürütülmesinde yeni bir fikri olanların bunu dile getirmesini isteyen Atış,"Çalışma ortamınızın nasıl daha iyi bir şekilde olması gerektiğini siz daha iyi bilirsiniz. Bugüne kadar gösterdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

Programa Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görev yapan Sadık Güler'in çocukları Berfin (12), Muhammed (10) ve Büşra Yaren (4) de katıldı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken küçük Büşra Yaren, Vali Atış'a çiçek verdi. Atış ise Büşra Yaren'in kendisine "Vali Dede" diye hitap etmesini istedi. Çocuklarla yakından ilgilenen Atış, Sadık Güler'in takdirnamesini de çocuklarına verdi. Takdirnamelerin verilmesinin ardından Vali Atış, çalışanlarıyla anı fotoğrafı çektirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile