Babasıyla gezmeye çıkan 5 yaşındaki Nazlıcan'ı çöp kamyonu ezdi

Konya'da belediyeye ait temizlik kamyonu, babası tarafından bisikletle gezmeye çıkarılan iki kız kardeşten birini ezdi. 5 yaşındaki Nazlıcan; babası,

Konya'da belediyeye ait temizlik kamyonu, babası tarafından bisikletle gezmeye çıkarılan iki kız kardeşten birini ezdi. 5 yaşındaki Nazlıcan; babası, annesi ve kardeşinin gözleri önünde geri manevra yapan çöp aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde oturan Mustafa Arıcı, iki kızını da bisiklete bindirerek gezmeye çıktı.

İsmail B.'nin kullandığı, Selçuklu Belediyesi'ne ait çöp aracı sürücüsü, temizlik yaptığı esnada geri manevra yaptı. Mustafa Arıcı, çöp kamyonunun üzerine geldiğini görünce bisikletin ön tarafında oturan 4 yaşındaki Emine Nur'u kaldırıma fırlattı. Bisikletiyle kendisini ve Mustafa Arıcı ile kızları 5 yaşındaki Nazlıcan'ı da kamyonun altından kurtarmak isteyen baba başarılı olamadı. Nazlıcan, babası ve kardeşinin gözleri önünde olay yerinde feci şekilde can verdi.

Babanın çaresiz kaldığı kazanın ardından olay yerine gelen anne Derya Arıcı, büyük kızı Nazlıcan'ı göremeyince çöp aracının yanına geldi. Kızının cansız bedeni ile karşılaşan anne sinir krizi geçirdi. Acılı anne uzun süre eşi ve küçük kızına sarılarak gözyaşı döktü.

Kazadan sonra küçük Nazlıcan'ın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere morga kaldırılırken, kazaya karışan çöp aracının sürücüsü İsmail B. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile