Badem Açıklaması

Badem Açıklaması

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, pazar akşamı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Ankara’ya uğurladıkları törenle ilgili açıklamalarda bulundu.


Adnan Menderes Havalimanı’ndaki uğurlamada İzmirlilerin sergilediği desteğin son derece önemli olduğunu dile getiren Mahmut Badem, “Başbakanımızı Ankara’ya uğurlarken Ödemiş’e selamlarını iletti ve 2014 yılında da yatırımların süreceğini söyledi.

Ayrıca tokalaşma esnasında Ödemiş’le ilgili 30 Mart talimatını da verdi” dedi.

BAŞBAKAN’DAN ÖDEMİŞ VURGUSU
Ödemiş ve yöresinde sulama ve karayolu ile ilgili yatırımların sürdüğünü hatırlatan Badem, “Ödemiş’te şu an sulamayla ilgili projeler hızla hayata geçiyor. Duble yol konusunda da ilerleme sağlanıyor. Sağlık yatırımları ve adalet yatırımları da inşaat halinde. Tüm bu başlıkların dışında eğitimden, ulaşıma, enerjiye kadar pek çok alanda Başbakanımız Ödemiş ve yöresine yatırım sözü verdi.

Şimdiye kadar yapılmayanı yaptıklarını konuşmasında da ifade eden Başbakanımızın konuşmasında adı geçen tek ilçe de Ödemiş oldu. Kendisini uğurlarken yaptığımız görüşmede de Ödemişlilere selamlarını iletti. Devam eden milyonlarca liralık yatırımların yanında yeni yatırımların da Ödemiş’e kazandırılması noktasında gerekli açıklamalar ilerleyen günlerde yapılacaktır. Bu güzel haberlerle pekişen inanç ve azimle İzmir genelinde ve ilçelerde hedefimiz 30 Mart’ta başarıya ulaşmaktır ” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile