Badmintonda Kütahya'yi Sofular Ortaokulu Temsil Edecek

Badmintonda Kütahya'yi Sofular Ortaokulu Temsil Edecek

Kütahya’da düzenlenen okul sporlari Badminton Yildiz Erkekler il müsabakalarinda il birincisi olan Pazarlar Ilçesi Sofular Ortaokulu Yildiz Erkekler Badminton takimi Denizli’de düzenlenecek olan Bölge Finalleri’nde Kütahya’yi temsil edecegi bildirildi.

Sofular Ortaokulu Beden Egitimi Ögretmeni Harun Türkyilmaz, yaptigi açiklamada, “Ögrencilerimizin sportif ve sosyal etkinliklere katilimi derslerini olumlu yönde etkileyerek basarilarinin sürekliligini saglayarak, hayat mücadelesinde onlara güç verecektir. Kazanmanin ve kaybetmenin yasamin bir gerçegi oldugunu kabullenerek her ikisini de abartmadan mutlu yasamayi ögreneceklerdir. Arzumuz bütün ögrencilerimizin sportif ve sosyal faaliyetlere aktif olarak katilmalaridir. Okul Sporlari Badminton Yildiz Erkekler Il Müsabakalarinda Sampiyon olan Badminton erkek takimimizi tebrik ederim" dedi.

Pazarlar Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Harun Çakir ise, “Okul Sporlari Badminton Yildiz Erkekler Il Müsabakalarinda Kütahya’da Sampiyon olan Sofular Ortaokulu Badminton takimimizi ve 3. olan Pazarlar Imam Hatip Ortaokulumuzu tebrik eder, Bölge müsabakalarinda ilimizi temsil edecek takimimiza basarilar dilerim. Denizli’de düzenlenecek olan Bölge Finallerinde Kütahya’yi en iyi sekilde temsil edeceklerinden eminim. Bölge Finallerinde Sofular Ortaokulu Yildiz Erkekler Badminton takimimiza basarilar dilerim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile