Bafra’da 23 Nisan Gecesi

Bafra’da 23 Nisan Gecesi

Bafra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde gece düzenledi.

Bafra Öğretmenevi’nde yapılan geceye Samsun ADD Başkanı Birol Yelekin, Çarşamba ADD Şube Başkanı Nihat Kerim, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, CHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Yakup Konuş, MHP İl Genel Meclis Üyesi Bünyamin Duran, Eğitim-İş şube başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bafra ADD Üyesi Fatma Dursun açılış konuşmasında, “Dünya tarihinde ilkleri başaran emperyalizme karşı dimdik duran, bu ülkeyi ninelerimizin dedelerimizin deyişiyle yedi düvele karşı kadın erkek mücadelede birleştiren aydınlanmayı, ulus bilincini Türk kadınına yakıştıran, yaşama geçiren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz” dedi.

Samsun ADD Başkanı Birol Yelekin de yaptığı konuşmada, “Biz Samsun’da ADD ve 45 sivil toplum örgütü ile beraber 19 Mayıs’ı kutlamak için bir girişimde bulunduk ve en azından stadyumda kutlanmasını sağladık. Bu yıl belki de son olacak ama en azından bu yıl kutlanacak. Atakum Belediye Başkanı ve 45 sivil toplum örgütü Samsun’da her zamankinden daha güçlü bir 19 Mayıs kutlamak için çalışmalarımızı başlattık. Türkiye’nin her yerine çağrı yaptık. 10 güne yayılan etkinliklerimiz olacak. Stadyumdaki törenlere hep beraber katılıyoruz. Bu yıl sadece 5 bin tane Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi Türkiye’nin her yerinden gelecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bafra ADD’ye emeği geçenlere plaket verildi.

Plaket töreninden sonra derneğe bağışlanan tablolar dernek yararına açık artırmayla satıldı. Geceye katılanlar müzik eşliğinde 10. Yıl Marşı’yla coştu. Gece geç saatlere kadar devam etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile