Bafra'da 3. Cumhuriyet Bisiklet Turu

Bafra'da 3. Cumhuriyet Bisiklet Turu

Bafra Belediyesi tarafindan bu yil 3.’sü düzenlenen Cumhuriyet Bayrami Bisiklet Turu oldukça coskulu geçti.

Cumhuriyet’in kurulusunun 98. yili kutlamalari kapsaminda “Bisikletini Al Gel, Saglik Için Pedalla” sloganiyla düzenlenen Cumhuriyet Bisiklet Turu’na katilim orani ise oldukça yüksekti. Bafra Belediyesi’nin daveti üzerine cumhuriyet kutlamalarina katilmak üzere yaslisi, genci bisikletini alan 15 Temmuz Demokrasi Meydani’na kostu.

Yogun ilginin yasandigi bisiklet turuna Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen, Belediye Baskani Hamit Kiliç, siyasi parti temsilcileri da eslik etti. Meydanda toplanan kalabaliga belediye görevlileri pandemi kurallarina uyulmasi için sik sik uyarilar yapti. Belediye Baskani Hamit Kiliç’in startiyla 15 Temmuz Demokrasi Meydani’ndan baslayan bisiklet turu Kizilirmak Sedde Parkinda son buldu.

Bisiklet turu sonunda konusan Belediye Baskani Kiliç, etkinlik hakkinda sunlari söyledi:

“Cumhuriyetimizin ilan edilisinin 98. yilinda belediyemizce üçüncüsü düzenlenen bisiklet turu geçmiste oldugu gibi yine görkemli geçti. Bizleri bu etkinligimizde yalniz birakmayan her yastan tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum. Amacimiz hem cumhuriyetimizin 98. yilini kutlamak hem de gençlerimizi bisikletlerle bulusturmakti. Bu düsüncelerle baslattigimiz bisiklet turumuza her geçen yil ilgi daha da artiyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini ve tüm sehitlerimizi rahmetle aniyorum. Bundan sonra bu bisiklet turlarini, coskusunu sürekli yasatacagiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile