Bafra'da 'Sevgi Bohçasi' Is Birligi

Bafra'da 'Sevgi Bohçasi' Is Birligi

Türk Kizilay Bafra Sube Baskani Ecz. Halim Demircan ve Yönetim Kurulu, Bafra Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç’i ziyaret ederek Sevgi Bohçalarini teslim etti.

Kizilay ve Bafra Devlet Hastanesi is birligi ile yürütülecek olan sosyal sorumluluk projesiyle ihtiyaç sahiplerinin yaninda olunmasi hedefleniyor. Bafra Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, "Daha önce görev yaptigim hastanelerde de bu tür sosyal sorumluluk projeleri yürüttük. Bafra Devlet Hastanesinde de bu sorumlulugu üstlenerek hizmete devam edecegiz. Bu proje ile tedavileri devam eden hastalarimizdan ihtiyaç sahiplerine gerekli yardimlarda bulunmayi hedefliyoruz. Özellikle acil servise gelip yatisi yapilan veya uzun süre yatan hastalarin zaman zaman birtakim ihtiyaçlari dogabilmektedir. Tibbi tedavilerin yaninda bu tür ihtiyaçlarinin da karsilanmasi bizlerin öncelikle toplum olarak sorumlulugumuzdur. Biz de bu sorumluluk bilinci ile hareket ederek Sevgi Bohçasi Projesi ile bizden destegini esirgemeyen Türk Kizilay Bafra Sube Baskani Ecz. Halim Demircan e Yönetim Kuruluna tesekkür ederiz. Bafra Devlet Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen destegi saglayarak yardima ihtiyaci olan hastalarimizin yaninda olacagiz” dedi.

Türk Kizilay Bafra Sube Baskani Ecz. Halim Demircan, “Türk Kizilay’i olarak gerek afetlerde gerekse bu tür sosyal sorumluluk projelerinde destegimizi sagliyoruz ve saglamaya da devam edecegiz. Bafra Devlet Hastanesi ile is birligi içerisinde yürüttügümüz projeden mutluluk duymaktayiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile