Bafra İlçesinde Bayramlaşma

Bafra ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.


Bafra Büyük Park Toplantı Salonu'nda yapılan bayramlaşmaya, Kaymakam Ali Katırcı, İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programanın ardından protokol üyeleri daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, 75. Yıl Huzurevi, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Kaymakam Katırcı, "İlçemizde her bayram ziyaret ettiğimiz kurumlarda bayramlaşma törenleri düzenliyoruz. Bayramlarda özellikle 75. Yıl Huzurevi sakinlerine ziyaret düzenleyerek oradaki yaşlı teyze ve amcalarımızın ellerini öperek, bayramlarını kutlamamız onları çok mutlu ve mesut ediyor. Büyük bir heyecan ve mutluluk içinde karşıladığımız bayramlar, yardımlaşma duygularının en ön plana çıktığı, dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsenmesi gereken günlerdir. Ben bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın tüm Ulusumuza hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile