Bafra Temizligine Iki Yeni Araç

Bafra Temizligine Iki Yeni Araç

Bafra Belediyesi ilçe temizliginde kullanilmak üzere iki adet yol ve kaldirim temizleme aracini bünyesine kazandirdi.

Araç filosunu ihtiyaçlar dogrultusunda yenileyen Bafra Belediyesi, çevre kirligini önleme ve ilçenin temizliginin saglanmasi adina Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde kullanilmak üzere iki yeni araci hizmete sundu. Sarjli yol ve kaldirim süpürme araçlari, büyük süpürme araçlarinin ulasamadigi yol ve kaldirimlarin temizliginde kullanilacak.

Bafra genelinde kaldirimlarin ve yol kenarlarinin temizlenmesinde süpürme aracinin önemli bir görevi yerine getirecegini belirten Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, "Yeni yol ve kaldirim süpürme aracimiz, daha büyük diger süpürme araçlarimizin giremedigi, ulasamadigi yerlerde görev yapacak. Sokaklarda rüzgârla savrulan yapraklari ve diger çöpleri temizleme özelliginin yani sira, açik alanlari temiz ve düzenli bir ortam olusturulmasina imkân saglayacak” dedi.

Baskan Kiliç, “Yeni yol ve kaldirim süpürme araçlarimiz ilçe genelinde tüm mahallelerde halkimizin hizmetine basladi.

Daha temiz bir Bafra için çalismalarimizi yogun tempoda sürdürüyoruz. Yol ve kaldirim süpürme araçlarimiz Bafra’miza hayirli, ugurlu olmasini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yeni yol süpürme araci ile toplam hizmet araci sayisini 105’e çikaran Bafra Belediyesi’nde Baskan Hamit Kiliç döneminde hizmete baslayan araç sayisi ise 16 oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile