Bag Evinde Avukat Dehseti

Bag Evinde Avukat Dehseti

Gaziantep’te bag evinde tartistigi arkadasina kursun yagdiran avukat Yusuf S., o sirada tartisanlari ayirmaya çalisan Ahmet Tamer’in ölümüne neden oldu.

Olay, Gaziantep’in Oguzeli ilçesi kirsalindaki bir bag evinde dün gece saatlerinde yasandi. Iddiaya göre Gaziantep Barosu’na kayitli avukat Yusuf S. ile sigorta isiyle ugrasan arkadasi Isa Y.’nin arasinda alacak verecek meselesinden dolayi tartisma çikti. Sözlü tartisma esnasinda sinirlenen avukat Yusuf S., tabancasini çikardi. O sirada bag evinde olan Ahmet Tamer ise iki arkadasini da sakinlestirmek için aralarina girdi. Tamer’in çabalarina ragmen iki arkadas sakinlesmezken, avukat Yusuf S., tabancasiyla arkadasi Isa Y.’ye dogru ates etti. Yusuf S.’nin silahindan çikan kursunlar sekerek Ahmet Tamer’e isabet etti.

Olay yerinde hayatini kaybetti

Vücuduna isabet eden kursunlarla agir yaralanan Tamer olay yerinde hayatini kaybederken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Tamer’in cenazesi, Gaziantep Adli Tip Kurumunda yapilan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi. Cenazenin, Oguzeli ilçesi Güzelce Mahallesi’nde defnedilecegi ögrenildi.

Öte yandan Ahmet Tamer’in ölümüne neden olan katil zanlisi avukat Yusuf S. ile tartistigi arkadasi Isa Y. jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile