Bagcilar'a Bir Gençlik Merkezi Daha

Bagcilar'a Bir Gençlik Merkezi Daha

Bagcilar Müftülügü ortaokul, lise ve üniversite gençlerine hitap eden kitap kahve formatinda Gençlik Merkezi’ni hayata geçirdi. Açilisa katilan Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Gençlerin kaliteli zaman geçirecegi çok güzel bir mekan. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Bagcilar Belediyesi Kazimkarabekir Mahalle Konagi, Bagcilar Müftülügü tarafindan Gençlik Merkezi’ne dönüstürüldü. Kitap kahve formatinda hazirlanan Gençlik Merkezi’nin açilisina Bagcilar Kaymakami Mustafa Eldivan, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici ile Ilçe Müftüsü Celal Büyük ve ögrenciler katildi.

Film günleri yapilacak

Gençlik Merkezi’nin gençlerin ugrak yeri olacagini söyleyen Çagirici, “Gençlerin kaliteli zaman geçirecegi çok güzel bir mekan. Yildiztepe Mahallesi’ndeki merkezimizden sonra ikinci bir gençlik merkezi gençlerimizin hizmetine sunduk. Ilçemize hayirli olsun. Çocuklarimiz burada kitap okuyup dinlenmenin yaninda arkadasligi ve paylasmayi da ögrenecek” dedi.

Iki katli binada çay, kahve ikramlari esliginde kitap okunabilecek, kütüphanenin yaninda film günleri ve sohbet basta olmak üzere etkinliklerin yapilacagi salon da bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile