Bagcilar Belediyesi Engelliler Sarayi Kursiyerleri, TEKNOFEST'i Ziyaret Etti

Bagcilar Belediyesi Feyzullah Kiyiklik Engelliler Sarayi kursiyerleri, Havacilik Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021'i ziyaret etti.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Türkiye Teknoloji Takimi (T3) Vakfi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanligi öncülügünde düzenlenen TEKNOFEST tüm hiziyla devam ediyor.

Bu yil 4'üncüsü gerçeklestirilen ve yogun ilgi gören festivale, Bagcilar Belediyesi Feyzullah Kiyiklik Engelliler Sarayi'nda egitim gören kursiyerler de konuk oldu.

Ögrenciler, Bilim Merkezi Atölyeleri'nden savunma sanayisi araçlarinin yer aldigi sergi alanlarina kadar birçok standi gezdi.

Kursiyerler, yerli otomobil TOGG ile Akinci TIHA ve GÖKBEY ile uçan araba Cezeri'yi çok begendiklerini ifade ettiler. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçaklarini da ilgiyle inceleyen ziyaretçiler, fotograf da çektirdi.

Engelli kursiyerler, T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Bayraktar'la bir araya gelerek, hatira fotografi çektirdi. Bayraktar da ziyaretlerinden dolayi kursiyerlere tesekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile