Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulları Açıldı

Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen 'Yaz Spor Okulları", şöhretler karması ve meclis üyelerinin yaptığı dostluk maçıyla başladı.

  Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu ' nda yapılan açılış törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul katıldı . Açılışta konuşan Başkan Çağrıcı , " Çocukların yaz tatilini daha verimli geçirmeleri , spor yapmaları ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyoruz " dedi . Çağrıcı , öğrencilerin bu etkinliklere katılımını beklediklerini ifade etti .
Geçen yıl 9 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe talebin artması nedeniyle bu yıl 11 bin öğrenci kabul edilecek . Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle başlayan Yaz Spor Okulları ' nda futbol , basketbol , voleybol , atletizm ve kort tenisi olmak üzere 5 farklı branşta 8-14 yaş arasındaki çocuklara 62 uzman tarafından eğitim verilecek . Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu ile belediye tesislerinde 30 Temmuz ' a kadar gerçekleştirilecek eğitimlere katılacak öğrenciler , evlerinden servis
araçlarıyla alınacak . Etkinliğe Beşiktaş ' tan Ali Eren , Ozan ve Özkan , Fenerbahçe ' den Tarık ve Murat Hacıoğlu ,
Galatasaray ' dan Burak , Sivasspor ' dan Yasir , Trabzonspor ' dan Orhan , Bursaspor ' dan Gökhan katılarak destek verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile