Bagcilar'da Basibos Pitbull Okulda Korku Dolu Anlar Yasatti

Bagcilar'da Basibos Pitbull Okulda Korku Dolu Anlar Yasatti

Bagcilar’da bir okulun bahçesine giren basibos pitbull veli ve ögrencilere korku dolu anlar yasatti. Bir kadin ögretmen tarafindan ögrencilerden uzaklastirilan köpek daha sonra belediye ekiplerine teslim edildi.

Bagcilar Yildiztepe ilkokulunda bu sabah ögrencileri okula giris yaptigi esnada basi bos olan bir pitbull cinsi köpek okul bahçesine girdi. Bu sirada okul bahçesinde bulunan ögrenci ve veliler büyük korku yasadi ve durum okul yönetimine bildirildi.

Bu sirada bahçede bulunan bir kadin ögretmen köpegin yanina gelerek yavasça köpegin ögrencilerden uzaklasmasini sagladi. Köpek okulun arka bahçesine girince okul yönetimi buranin kapisini kilitleyerek durumu Bagcilar Belediyesi ekiplerine bildirdi. Kisa sürede okula gelen ekipler köpegi okuldan alarak Bagcilar belediyesi hayvan barinagina götürdü.

Çocuklarimizi bu köpekler yüzünden sokaga birakamiyoruz

Tehlikeli ve yasakli irk olan basibos köpeklerin toplatilmasi gerektigini belirten Emrah Karatas “Biz çocuklarimizi gönderiyoruz nasil önlem alinmiyor köpek nasil içeri giriyor anlamadim. Çocugumuzu güven içerisinde göndermek istiyoruz ama bu sekilde korkuyoruz. Bu tehlikeli bir irk normalde yasak ama basibos dolasabiliyor. Bunlar çocuklara saldiriyor çocuklarimiz hastanelik oluyor. Buna bir müdahale edilmesi lazim sokaga birakilmamasi lazim. Çok tehlikeli hayvanlar biz çocuklarimizi sokaga birakamiyoruz. Bunlarin önünü kesmek lazim. Biz de hayvan seviyoruz ama bunlar tehlikeli hayvanlar” dedi.

Köpegi sabah saatlerinde okula çocugunu birakirken gördügünü belirten bir baska veli ise “Ben köpegi sabah çocugumu okula birakirken gördüm. Içerdeydi müdür de oradaydi ama kimseye zarar vermeden belediyeye haber verildi ve çikartildi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile