Bagcilar'da Ihtiyaç Sahibi Bin 200 Aileye Et Yardimi Yapildi

Bagcilar'da Ihtiyaç Sahibi Bin 200 Aileye Et Yardimi Yapildi

Bagcilar Belediyesi, ilçede yasayan ihtiyaç sahibi vatandaslara yardim eli uzatti. Bu çerçevede ihtiyaç sahibi bin 200 aileye 4 kilo kirmizi et dagitildi.

Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir’in göreve baslamasinin ardindan kurulan Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, ihtiyaç sahibi vatandaslara et dagitimi yapti. Müdürlük bünyesinde düzenlenen program çerçevesinde kesim gerçeklestirildi.

Sabahin erken saatlerinde baslayan kesim islemlerini Baskan Özdemir’ de yerinde takip etti. Kesilen hayvanlardan elde edilen etler, paketler halinde hazirlanarak araçlara yerlestirildi. Görevliler, etleri adresleri daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evine ulastirdi. Kendilerine et ikram edilen vatandaslar da basta Baskan Özdemir olmak üzere emegi geçenlere tesekkürlerini iletti.

“Paylasmak sadece bayramlarla sinirlandirilmamali”

Paylasmanin rahmet ve bereket oldugu düsturuyla hareket ettiklerini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Paylasmak sadece Kurban ve Ramazan gibi dini bayramlarla sinirlandirilmamalidir. Biz ihtiyaç sahibi hemsehrilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Yil içinde belirli periyodik araliklarla kuru gidadan kiyafete ve kirtasiyeye kadar farkli kalemlerde yardimlarda bulunuyoruz. Simdi de bin 200 haneye parçalanmis, hazir ve taze bir sekilde 4 kilo et götürdük. Afiyet olsun, sifa versin Insallah. Onlarin yüzünün güldügünü görmek bizim bütün yorgunlugumuzu aliyor. Bundan sonraki süreçte de gücümüz yettigince yardimlara devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile