Bagcilar Kitap Fuari, 21 Mayis'ta Basliyor

Bagcilar Kitap Fuari, 21 Mayis'ta Basliyor

Bagcilar Belediyesi tarafindan düzenlenen ve 9 gün sürecek olan Bagcilar Kitap Fuari, 21 Mayis 2022 tarihinde Bagcilar Meydan’da kapilarina açiyor. “Kitaplar meydana çikiyor” sloganiyla gerçeklestirilecek fuar; binlerce kitabi ve sevilen yazarlari okurlariyla bulusturacak.

Bagcilar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Irade Meydani 21 - 29 Mayis 2022 tarihleri arasinda Bagcilar Kitap Fuari’na ev sahipligi yapacak. Bagcilar Belediyesi tarafindan “Kitaplar meydana çikiyor” temasiyla düzenlenecek etkinlikte; polisiyeden tarihe kadar edebiyat dünyasinin sevilen yazarlari agirlanacak. Fuarin açilisi tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ilber Ortayli’nin katilimiyla gerçeklesecek. Bagcilar Kitap Fuari, 10.00 - 22.00 saatleri arasinda haftanin her günü ziyaret edilebilecek.

Kitap kokusu teneffüs edecegiz

Her yastan ilçe sakinini fuara davet eden Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Kitap sevdalilarinin çogunlukta oldugu Bagcilar’imiza layik bir fuar olacak. En seçkin kitabevlerinin yayinlariyla ve sevilen yazarlarimizla bulusacagiz. Bayram havasinda geçecek 9 gün boyunca ilçemizde kitap kokusu teneffüs edecegiz” dedi.



Ünlü isimler katilacak

Söylesi ve imza günü etkinliklerinin de yer aldigi fuarda; Mehmet Mazak, Ugur Bati, Erhan Afyoncu, Bekir Develi, Deniz Bayramoglu, Turgay Güler, Ismail Kiliçarslan, Sitki Aslanhan, Zafer Sahin, Hatice Kübra Tongar, Mete Yarar, Mevlana Idris, Adem Metan, Ahmet Ümit, Nedim Sener, Bahadir Yenisehirlioglu, Pelin Çift, Tufan Gündüz, Saniye Bencik Kangal, Gökhan Müftüoglu, Sinan Akyüz, Kahraman Tazeoglu ve Dilek Cesur okurlariyla bir araya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile