Bagev Yönetiminin Ziyaretleri

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır başkanlığındaki heyet, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile Akdeniz Üniversitesi ve Uluslararası Antalya Üniversitesi rektörlerini ziyaret etti.

Vali Öztürk'ü ziyaret sırasında BAGEV'in çalışmaları hakkında bilgi veren Çandır, Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar'da ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel ve bilimsel geliştirme ve kalkınmayı sağlamak, bölgedeki işbirliğini artırmak hedefiyle hareket ettiklerini anlattı.
Üniversitelerle iş dünyasının birlikte çalışmasını sağlamak için sanal ortamda "Proje Pazarı" isimli proje hazırladıklarını belirten Çandır, proje ile iş fikri olanların yatırımcı ile buluşturulduğunu bildirdi.
Vali Öztürk de BAGEV'in çalışmalarını yakından takip ettiğini, Proje Pazarının çok iyi bir çalışma olduğunu söyledi.

BAGEV heyetini kabul eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe de Proje Pazarı'nı çok başarılı bulduklarını dile getirerek, bilimle yatırımcıyı bir araya getirmenin iyi bir çalışma olduğunu, üniversitelerinin her türlü işbirliğini yapabileceğini ifade etti.

Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe ise elektrik elektronik, turizm gibi alanlarda iddialı bir üniversite olduklarını, akademik çalışmaları iş dünyası ile buluşturabileceklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile