Bagimsiz Adana Milletvekili Koncuk Açiklamasi 'Küresel Akil, Türkiye'yi Uluslararasi Göçmen Kampi Yapmayi Tasarliyor'

Bagimsiz Adana Milletvekili Ismail Koncuk, küresel aklin, Türkiye'yi uluslararasi göçmen kampi yapmayi tasarladigini söyledi.

Koncuk, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, "çökme ekonomisinin"; yargiyi, deniz kiyilarini, orman alanlarini, meralari, tarlalari, tabiat varliklarini, kültürel mirasi, finans sistemini ve bütün can damarlarini kötü virüslerle tikadigini savundu.

Böylesi bir ekonomik düzenin, dünyada esi benzeri olmadigini ileri süren Koncuk, "Türkiye'nin bu çökme ekonomisinden kurtulmasi beka sorunu halini almistir." dedi.

Ayyildiz Hareketi'nin, yeryüzünde hiçbir insanin vatansiz olmamasini diledigini belirten Koncuk, "Suriye'nin kuzeyinde, tipki Irak'in kuzeyinde defakto olarak kurulan ve ikinci bir Israil anlamina gelebilecek, küresel emperyalizme hizmet edecek bölücü aygitlara karsi çikiyoruz. Çünkü küresel akil, Türkiye'yi bir uluslararasi göçmen kampi yapmayi tasarliyor. O yüzden, bizi sanki Suriyeli insanlara karsiymis gibi göstermeye çalisanlar, bizzat bu küresel emperyalizmin masalaridirlar. Ayyildiz Hareketi, vatan ve millet bütünlügü istiyor." degerlendirmesinde bulundu.

Ayyildiz Hareketi olarak geceli gündüzlü bir program hazirladiklarini anlatan Koncuk, "Bizim programimiz, devletin yeniden organizasyonuna ve ekonomimizi çökme ekonomisi sisteminden kararlilikla uzaklastirma görevine adanmistir. Bugüne kadar çökme ekonomisine hizmet etmis ve çökme ekonomisinin müsebbipleriyle ayni karede yer almis, hiç de masum olmayan eski, yeni, köhne siyasetlerle ittifaklar yapmadan tek basina iktidari ve millet, devlet kaynasmasini Ayyildiz Hareketi gerçeklestirecektir." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile