Bağış, Davos'ta İsveç Carlsson İle Görüştü

Bağış, Davos'ta İsveç Carlsson İle Görüştü

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Davos'ta İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Bakanı Gunilla Carlsson ile bir araya geldi.

  Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantılarına katılmak üzere İsviçre`nin Davos kasabasında bulunan Bakan Bağış`ın , İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Bakanı Gunilla Carlsson ile yaptığı görüşmesinde Türkiye`nin AB üyelik süreci başta olmak üzere Türkiye-İsveç ilişkileri ve terörle mücadelede işbirliği konusunun gündeme geldiği bildirildi

Bağış`ın ayrıca İsveçli muhatabına , Danimarka`daki ROJ TV davasını hatırlattığı , bu dava sonucunda ROJ TV`nin terör örgütü PKK tarafından desteklendiğinin tescil edildiğine dikkat çektiği belirtildi . Görüşmede ayrıca Bakan Carlsson`un Mart ayında öngörülen Türkiye ziyaretinin de gündeme geldiği ve bu kapsamda gerçekleştirilebilecek işbirliği imkanlarının da değerlendirildiği bildirildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile