Baglar Belediye Baskani Beyoglu'ndan Personele Ara Zam Jesti

Baglar Belediye Baskani Beyoglu'ndan Personele Ara Zam Jesti

Diyarbakir’in Baglar Belediyesi, personel maaslarina egitim durumlarina göre yüzde 31,5 ile 48 arasinda degisen oranlarda artis yapti. Emekçinin alin teri ve emegine büyük önem verdiklerini belirten Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, “Nisan ayinda yapmamiz gereken artisi, ara zam olarak öne çekip bu ayda gerçeklestirdik. Tek amacimiz çalisanlarimizin ekonomik kaygilari düsünmeden huzur içerisinde halkimiza hizmet etmesine imkan tanimaktir” dedi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Baglar Belediyesi, belediye bünyesindeki farkli is kollarinda çalisan personele egitim durumlarini dikkate alip ayni zamanda egitime tesvik etme düsüncesiyle hareket ederek toplamda yüzde 30,5 ile 48 arasinda degisen oranlarda artis gerçeklestirdi. Yetkili sendika ile belediye arasinda, ülkenin içinde bulundugu ekonomik kosullar göz önünde bulundurularak yapilan ara zam görüsmesi, çalisanlari sevindirecek sekilde sonuçlandi. Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, çalisanlarin haklarini koruyarak, maaslarda artisa gidilmesi yönünde inisiyatif kullandi. Maas oranlarinin yani sira çalisanlarin birçok özlük ve sosyal haklarinda iyilestirme gerçeklestirildi.

Zammin, Kasim ayi maaslarina yansitilmasi da çalisanlari ayrica sevindirdi.

Artislarda çalisanlarin egitim durumunu esas alarak ayni zamanda egitime verdikleri önemi de ortaya koyduklarini ifade eden Baskan Beyoglu, temizlik isinde çalisanlara ek ücret takviyesi yaptiklarini ve birçok özlük ve sosyal hakki da iyilestirerek çalisanlarin lehine bir tutum sergilediklerini söyledi.

Beyoglu, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, her zaman çalisanin ve emekçinin yaninda yer almistir. Biz de kendisinin bu anlamli durusunu örnek aliyoruz. Nisan ayinda yapilmasi gereken zammi, ara iyilestirme olarak öne çektik. Egitim durumunu esas aldik, isin agirligina ve zorluguna göre artislar gerçeklestirdik. Çalisanlarimiz, fedakar bir sekilde özverili hareket ederek halkimiza hizmet ediyor. Bundan sonra insallah çok daha büyük sevkle hizmet edeceklerdir“ ifadelerini kullandi.

Baskan Beyoglu, görüsmede isçi temsilcileriyle bir süre sohbet ederek ardinda da toplu resim çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile