Baglar'da 'Bir Gün Degil, 365 Gün Temizlik' Sloganiyla Yasam Alanlari Temiz Tutuluyor

Baglar'da 'Bir Gün Degil, 365 Gün Temizlik' Sloganiyla Yasam Alanlari Temiz Tutuluyor

Diyarbakir’in Baglar Ilçe Belediyesi, iki buçuk yil önce ’Bir gün degil, 365 gün temizlik’ sloganiyla baslattigi temizlik çalismalarini her geçen gün güçlendirdigi ekipler ve teknik imkanlarla sürdürüyor. HDP il binasi önünde evlat nöbetini sürdüren annelerin bulundugu alanin yani sira sehrin ana arter cadde ve sokaklari bastan sona kadar temizlenerek günlük yasam için güzel bir görünüme kavusturuldu.

AK Partili Diyarbakir’in Baglar Belediyesi, ilçeyi temiz tutmak için baslattigi temizlik seferberligini mesai ve zaman gözetmeden araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun talimatiyla her bölgede görevlendirilen ekipler günün her saatinde yasam alanlarini temiz tutmak için çaba harcarken, olusturulan mobil ekipler de vatandaslardan gelen sikayetlere aninda cevap vererek talep edilen bölgelerde temizlik yapiyor, artiklar ve çöpler toplanarak ilçe görüntü kirliliginden arindiriliyor. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, teknik imkanlar ve çevre dostu araçlarla ana arter cadde ve sokaklari temizleyerek vatandaslarin günlük yasamina sunuyor. Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, günlük olarak temizlik konusunda yapilan çalismalari takip ediyor.

“Biz çözüm ve hizmet için buradayiz”

Terör örgütü PKK tarafindan kaçirilan evlatlari için HDP il baskanligi önünde oturma eylemi yapan ailelerin bulundugu çadir ve bölge de günlük olarak temizlenerek hijyen hale getiriliyor. Yapilan hizmetten memnun olduklarini aktaran aileler, “Her kosulda yanimizda oluyor” dedikleri Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’na tesekkür etti.

400 binden fazla nüfusu ile 36 ilden büyük olan Diyarbakir’in kalbi konumundaki Baglar’da sürdürülen temizlik hizmetlerini önümüzdeki süreçte gelistirerek devam ettireceklerini belirten Baskan Hüseyin Beyoglu, “Bizim vatandaslarimizdan ricamiz, taleplerini hiç tereddüt etmeden bize iletsinler. Biz çözüm ve hizmet için buradayiz. Yine kendilerinden talebimiz, bu sehir hepimizindir. Hep beraber temiz tutalim ve çevreyi kirletmeyelim. Bu konuda hemserilerimizin sagduyusuna güveniyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile