Baglar Sokagina 2 Bin 350 Ton Sicak Asfalt

Baglar Sokagina 2 Bin 350 Ton Sicak Asfalt

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, asfalti deforme olmus Türkiye’nin en uzun sokaklarindan olan Baglar Sokagi’nda trimer kazisi ve alt yapi çalismalarini tamamlayip 2 bin 350 ton sicak asfalt serdi.

Kendi tesislerinde ürettigi 325 bin ton asfalt ile sehrin dört bir yaninda sicak asfalt çalismalarini sürdüren Balikesir Büyüksehir Belediyesi, sathi kaplama ve bakim-onarim islemlerine 20 ilçede devam ediyor. Türkiye’nin en uzun sokaklarindan olan Baglar Sokagi’nda kisa bir süre önce trimer kazisini baslatan Balikesir Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim, Bakim ve Onarim Daire Baskanligi hafriyat ve BASKI’nin alt yapi çalismalarinin ardindan asfaltlama islemlerine basladi.

Baskan Yilmaz yerinde inceledi

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, AK Parti Karesi Ilçe Baskani Yusuf Hocaoglu ve Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskani Kürsat Burak Boduroglu ile birlikte sokakta yürütülen çalismalari yerinde inceledi. Sokak boyunca esnafi ziyaret Baskan Yilmaz ve beraberindekiler, çalismalar hakkinda esnafa bilgi verip taleplerini not aldilar.

Baglar sokagina 2 bin 350 ton asfalt serildi

Yaklasik olarak 1800 metre uzunlugundaki sokakta 2 bin 350 ton sicak asfalt serildigini belirten Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, deformasyona ugrayan sokakta BASKI araciligiyla alt yapi çalismalarinin tamamlandigini ve sicak asfaltin serildigini söyledi.

Asfaltlama çalismalari tamamlanan sokak, trafige açildi.

20 ilçede çalismalar sürdürülüyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, sehrin her kösesinde yol yapim çalismalari gerçeklestirmeye devam ediyor. Birçok ilçede; sicak asfalt, sathi kaplama ile bakim-onarim islemlerini araliksiz sürdüren Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri, biten çalismalarin hemen ardindan bir baska bölgede çalismalarini baslatiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile