Baglarli Çocuklar Bayram Öncesi Sevindirildi

Baglarli Çocuklar Bayram Öncesi Sevindirildi

Diyarbakir Baglar Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara Kurban Bayrami öncesinde giyim desteginde bulundu. 21 aile ve 87 çocugun katildigi organizasyona Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, “Toplam 250 çocugumuzun temel giyinme ihtiyaçlarini karsilayarak bayrama mutlu bir sekilde girmelerini amaçliyoruz” dedi.

Baglar Belediyesi, belediyenin imkanlari ve hayirseverlerin destegiyle toplanan giysileri ihtiyaç sahiplerine ulastiriyor. Tespit edilen 50’den fazla aile ve yaklasik 250 çocuga Kurban bayrami öncesinde giysi destegi saglanacak. 21 aile ve 87 çocuktan olusan ihtiyaç sahibi grup için düzenlenen etkinlige katilan Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, hazirlanan giysi paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere takdim etti.

Çocuklarin aileleriyle sohbet eden Beyoglu, bayram öncesinde çocuklarin yüzlerini güldürmeyi amaçladiklarini söyledi.



Sosyal yardimlasma ve dayanismaya büyük önem verdiklerini belirten Beyoglu, “Sosyal belediyeciligi ilke edinen ve bunun geregini yapan bir anlayistan geliyoruz. Ilçemizde ihtiyaç sahibi çok sayida aile ve çocuk var. Onlara elimizden geldigi kadar destek olduk, olmaya da devam edecegiz insallah. Çocuklarin bayrama diger akranlari gibi mutlu girmesini arzuluyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile