Bahar Senligi'nde Renkli Ve Güzel Görüntüler Yasandi

Bahar Senligi'nde Renkli Ve Güzel Görüntüler Yasandi

Bilecik Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi üyeleri tarafindan hazirlanan Bahar Senligi’nde renkli ve güzel görüntüler yasandi.

Kooperatif önünde gerçeklestirilen senlikte kadin kooperatif üyeleri, yaptiklari çalisma ve eserleri sergileme imkani buldu. Milletvekili Yasar Tüzün, Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, CHP Il Baskani Ali Özdemir, belediye meclis üyeleri, düzenlenen bahar senligine katilarak, kooperatif üyeleriyle bir araya geldi.

Üyelerin yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi alan Baskan Subasi, kurulan stantlari gezerek, hazirlanan ürün ve çalismalari inceledi.

‘’Kooperatif üyeleriyle birlikte güzel isler yapmaya devam edecegiz’’

Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, burada yaptigi konusmada kooperatif üyeleriyle güzel isler yapmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Bugün bu etkinlikte bir araya gelmenin mutlulugu ve huzurunu yasiyoruz hep birlikte. Bu yil senligimizin ikincisi düzenleniyor. Nice yillarla birlikte bu kadin topluluguyla birlikte güzel isler basaracagimiza inaniyorum. Bu güzel senlikte emegi olan tüm arkadaslarima ve üyelerimize tesekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandi.

Senlikte kadin üyeler tarafindan müzik konseri sunuldu, katilanlara ikramlar yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile