Baharin Gelisi Mudanya'da Coskuyla Kutlandi

Baharin Gelisi Mudanya'da Coskuyla Kutlandi

Birlik ve beraberlik duygularini artiran, baharin gelisini müjdeleyen Hidirellez, Mudanya’da coskuyla kutlandi. Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, “Ülkemize bolluk, bereket, baris ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin geleneksel hale getirdigi Tirilye Hidirellez Senligi’nde baharin gelisi coskuyla kutlandi. Düzenlenen etkinliklere Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, CHP Ilçe Baskani Kurtulus Furkan Atalay, belediye meclis üyeleri ile çok sayida Mudanyali katildi.

Bereket ve bolluk mevsimi baharin gelisini müjdeleyen Hidirellez etkinlikleri,Tarihi Çinar Agaci altindan kortej yürüyüsü ile basladi.

Kortejde katilanlar Tarihi Mudanya Ilçe Bandosu marslariyla Kiz Denizi’ne yürüdü.

En güzel dilekler dilendi

Kiz Denizi’nde Mudanya Belediyesi Halk Danslari Toplulugu’nun gösterisi ile renklenen etkinliklerde, cosku Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç’in yaktigi Hidirellez atesi ile doruga ulasti. Baskan Dalgiç, “Tirilye’de oyunlar oynadik, sahilde Hidirellez atesimizi yaktik, ilçemiz ve ülkemiz için en güzel dilekleri dileyerek, doganin uyanisina ortak olduk. Birlik ve beraberlik duygularimizi artiran, bereket ve bolluk mevsimi baharin gelisini simgeleyen Hidirellez sevincini Tirilye Mahallemizde yasadik. Hidirellez heyecanimiza ortak olan tüm hemsehrilerime tesekkür ediyor, ülkemize bolluk, bereket, baris ve huzur getirmesini diliyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile