Baharözü Merkez Cemal Ve Mukaddem Camii İbadete Açıldı

Baharözü Merkez Cemal Ve Mukaddem Camii İbadete Açıldı

Sivas Valisi Davut Gül, Ulaş Baharözü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan Baharözü Merkez Cemal ve Mukaddem Camii’nin açılışına katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan programda konuşan Vali Davut Gül, caminin yapımından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek, "17 yıllık mülki amirlik hayatında birçok caminin temelini attık, birçok caminin açılışına gittik ama bu kadar kısa sürede bu ölçekte yapılan cami çok az gördük. Çoğu yerde 5-10 yıl inşaatı devam eden camilerimiz var. Bu işi özverinizle, sahiplenmenizle, maddi-manevi desteğinizle başardınız. Sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Camilerin aynı zamanda birer eğitim merkezi olduğunu söyleyen Gül, "Camiler birer kültür merkezi, birer gençlik merkezidir. Bu camimizi de buna hitap edecek, buna cevap verecek şekilde planlamışlar. Bu açıdan da ben tebrik ediyorum. Allah bu camiyi cemaatsiz bırakmasın." dedi.

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun da caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından caminin açılışı gerçekleştirildi ve cuma namazı kılındı. Programa Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün de katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile