'Bahçede buldum' dedi! Korkunç gerçek ortaya çıktı!

'Bahçede buldum' dedi! Korkunç gerçek ortaya çıktı!

Konya'nın Çumra ilçesinde eşi Fadim Süner (36) hakkında kayıp ihbarında bulanan Bayram Süner, eşinin evinin deposunda ölü olarak bulunması üzerine cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Süner, emniyetteki ifadesinde, eşini öldürdüğünü itiraf ederken, öldürdüğü yeri de emniyet güçlerine gösterdi. Fadim Süner'in önümüzdeki hafta kızının düğününü yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Olay dün sabah 10.30 sıralarında ilçeye bağlı İçeri Çumra Mahallesinde meydana geldi. Bayram Süner, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak 'eşimi evde bulamadım' diyerek kayıp müracaatında bulundu. Bir süre çevredekilere eşinin kayıp olduğunu, gören olup-olmadığını soran Süner, kısa süre sonra tekrar acil çağrı merkezini arayıp, 'Eşimi bahçede bulunan deponun üzerinde hareketsiz şekilde yatarken buldum, başından da kan geliyor' diyerek bir ihbarda daha bulundu. Bunun üzerine olay yerine giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 çocuk annesi kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede herhangi bir suç aletine rastlanılmadığı belirtildi.

'Bahçede buldum' dedi! Korkunç gerçek ortaya çıktı!

HAFTAYA KIZININ DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede bir süredir karı-koca arasında geçimsizlik olduğunu tespit etti. Ekipler, hareketlerinden de şüphelendikleri Bayram Süner'i cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı.

'Bahçede buldum' dedi! Korkunç gerçek ortaya çıktı!

CANİ KOCA İTİRAF ETTİ

Süner, emniyetteki ifadesinde eşini öldürdüğünü itiraf etti. Olay yerine götürülen katil zanlısı, eşini katlettiği yeri de emniyet güçlerine gösterdi. Talihsiz kadın, otopsi işlemlerinin ardından, ilçeye bağlı Alibeyhüyüğü Mahallesinde toprağa verildi. Fadim Süner'in önümüzdeki hafta kızının düğününü yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Bayram Süner'in ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk olması bekleniyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile