Bahçeli Erdoğan‘a Yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘‘Türkiye‘de özgürlüklerden bahsediyorsunuz. Nerede bunun özgürlüğü? Polise tokat atan bir kişiyi meclise getirmek mi özgürlüktür? Polis arabasını tekmelemek, polis panzerinin üzerine çıkıp nutuk atmak ve Türkiye Cumhuriyeti devletine hakaret etmek mi ileri demokrasidir?‘‘ dedi.

TEM otoyolu Bolu-Gerede gişelerinin önünde partililer tarafından karşılanan Bahçeli, Gerede ilçesinde esnafı ziyaret etti. 

Daha sonra parti otobüsünün üzerinden halka seslenen Bahçeli, milletvekili adayları Murat Yapıcı, Şerafettin Doğan ve Mehmet Faruk Yazgan‘ı Geredelilere tanıtarak destek istedi. 

Bahçeli, Türkiye‘nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu, toplumun huzurunun, aile yapısının bozulduğunu bildirdi.

-HİLAL KART PROJESİ- 

12 Haziran‘da yapılacak seçimlerde her seçmenin sandığa gitmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, iktidar olmaları durumunda ‘‘Hilal Kart‘‘ projesini uygulayacaklarını belirtti. Bahçeli, şöyle devam etti: 

‘‘Bu kart tüketici kredisi değil, banka kartı değil, aldığınızı faiziyle ödeme yolu değil. Bu kart milletimizin vergiler yoluyla oluşturduğu gelir kaynaklarından, yoksullar için oluşturduğu bir karttır. Bu harcama kartıdır. Geri ödemesi yok, faizi yok. Kapınızı çalan icracı olmayacak. Bu kart cebinizde olacak. Haysiyetiniz, onurunuz, ‘Yoksulum ama milletim yanımda‘ dediğiniz bir kart olacaktır. Bu kartla sadece bulunduğunuz yerdeki esnaftan alışveriş yapacaksınız. Büyük kentlere gidip yabancı şirketlerin oluşturduğu alışveriş merkezlerinden değil, kendi ilçenizdeki esnaftan, bakkaldan alışveriş yapacaksınız. Böylelikle toplumsal kalkınma dalga dalga yayılacak. Bu ‘yaşa ve yaşat‘ ilkesinin gereğidir. Bu sözün içinde emekliden tut, dul ve yetim kim varsa devletin size sözüdür. Hilal Kart yoksulu millet adına kucaklayacak.‘‘ 

-BOLU MİTİNGİ-

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile