Bahçeli: Mhp’Li Belediyeler Verdikleri Sözleri Yerine Getiriyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP‘li belediye başkanlarının ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, “MHP’li belediyeler verdikleri sözleri yerine getiriyorlar. Bu takdire şayandır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP‘li belediye başkanlarının ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, “MHP’li belediyeler verdikleri sözleri yerine getiriyorlar. Bu takdire şayandır.” dedi.

    Devlet Bahçeli, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Alparslan Türkeş Parkı’nın açılışına katılarak katıldı.Törende bir konuşma yapan Bahçeli, belediyeciliğin her şeyden önce fedakarlık ve gece gündüz demeden çalışmayı beklediğini kaydetti.

    Bahçeli, şöyle konuştu: "Burada MHP’li belediyeleri bir kez daha kutluyorum. MHP’li belediyeler verdikleri sözleri takdire şayan şekilde yerine getirmektedir. Milletimizin dertlerine deva olmaya devam ediyor. Hiçbir ayrım gözetmeden her bir vatandaşımızı kutsal emanetimiz olarak görüyoruz.”

    Bahçeli, belediyelerin ve belediye başkanlarının muhatap olduğu sıkıntılar ve eziyetlerin olduğunu savundu.     Mesnetsiz şikayet ve ihbarlarla hareket ederek, iktidar partisinin tetikçiliğini yapan müfettişlerin belediyeleri çalışamaz hale getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını öne süren Bahçeli, bu taciz ve saldırının altında ortaya konulan çalışmalara yönelik tahammülsüzlüğün bulunduğunu savundu.

    Düzmece raporlara suç oluşturmaya yeltenen ve belediyenin temiz sicilini karalamaya çalışanların yakalarından tutulacağını söyleyen Bahçeli, "Atılan iftiralara karşılıksız bırakılmayacaktır. Bundan herkes emin olmalı, buna göre hareket etmelidir.” dedi.

    Devlet Bahçeli, daha sonra Türklük Anıtı‘nın açılışını yaptı. Burada da konuşma yapan Bahçeli, “En başta milli kimliğe yönelik saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde buradaki Türklük anıtının değeri çok büyüktür. Bu eser, derin hassasiyetlerinin bir yansımasıdır. Ve Türk milletinin dağılması için ellerini ovuşturanlara çok anlamlı bir mesajdır."

    Anıtın, Türklüğün yaşayan ve ilerleyen muhteşem bütün bir değer olduğunu çok iyi resmettiğini belirten Bahçeli, "Türklüğü alt etnik kimlik meselesi haline indirenlerin buradan alacakları çok derseler olduğu kuşkusuzdur. Bu anıtın Bahçecik manzaralı bir mesire alanı ile tamamlanması ise Pınarbaşı’na ayrı bir güzellik ve renk katacaktır. Yapımı tamamlanan Alparslan Türkeş Parkı‘nın onun isminin yaşatılmasında çok önemli bir katkısı olacaktır." diye konuştu.

    Park açılışına MHP Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın, Yıldırım Tuğrul Türkeş, Ruhsar Demirel, Sadi Durmaz ile MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır ve milletvekilleri de katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile