Bahçeli'nin Tarsus Temasları

Bahçeli'nin Tarsus Temasları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin`in Tarsus ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu, vatandaşlarla sohbet etti, partililerle bir araya geldi.

Bahçeli, MHP`li Tarsus Belediyesi`nin çalışmalarını da yerinde denetledi. Tarsus Çamtepe Gişeleri`nde kalabalık bir partili gurup tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, partililerle tek tek tokalaşıp onlarla ayak üstü sohbet etti. Bahçeli ile selamlaşmak için sıraya giren partililerse yaklaşık 150 metrelik bir kuyruk oluşturdu. Daha sonra kalabalık bir konvoy eşliğinde ilçe merkezine yönelen Bahçeli, Tarsus Belediyesi`nce yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Evsel Katı Atık Aktarma İstasyonu`nun açılışını gerçekleştirdi. Mehteran takımınca marşlar eşliğinde karşılanan Bahçeli,burada yaşlı gazilerle yakından ilgilendi. Açılışı gerçekleştirip, tesiste incelemelerde bulunan Bahçeli, daha sonra Kırklar Stadyumu`nda gerçekleştirilecek toplu açılış törenine katıldı

Tarsus Belediyesi`nce yapımı tamamlanan projelerin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte açılışını gerçekleştiren Bahçeli, halka hitaben bir konuşma da yaptı. MHP`nin yerel yönetimler anlayışının temelinde insan olduğuna dikkat çeken Bahçeli, MHP`li belediye başkanlarının tüm zorluklara rağmen ortaya koydukları hizmetlerin kıskanıldığını dile getirdi. 13 ayrı tesisin toplu açılışını yapan Devlet Bahçeli, sonrasında Yarenlik Alanı`na bir ziyaret gerçekleştirdi ve burada vatandaşlarlasohbet edip, bir kafeteryada kendisine ikram edilen taze sıkılmış portakal suyunu içti. MHP Tarsus İlçe Teşkilatı`nda partililerle bir araya gelen Bahçeli, sonrasında Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz`ı makamında ziyaret etti. Kocamaz`dan Tarsus`ta yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi alan Bahçeli, bölgedeki ziyaret ve temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Ankara`ya gitti.Bahçeli`ye, Tarsus programında Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Danışmanı Zuhal Topçu da eşlik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile