Bahçelievler'de Kültürün Sanatla Bulustugu Sokak Açildi
Bahçelievler’de yenilenen Kültür sokagi yeniden hizmete açildi. Renklenen duvarlari, yeni isiklandirma sistemi, müzik kösesi, sergi alani, kedi, köpek ve kus kulübeleri ve yeni agaçlariyla yeni bir yüz kanana sokak keyifli bir “Kültür Yolu”na dönüstü.
Bahçelievler Belediyesi Kültür Yolu tarafindan yürütülen yenileme çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan sokak yeni bir yüz kazandi. Kültür Sokagi Açilis Programina Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, Bahçelievler Kaymakami Dr. Mehmet Boztepe, ilçe protokolü ve çok sayida vatandas katildi.
Renklenen duvarlari, yeni isiklandirma sistemi, müzik kösesi, sergi alani, duvarlara asilan tablolari, yeni kedi, köpek ve kus kulübeleri ve yeni agaçlariyla keyifli bir “Kültür Yolu”na dönüstü.
“Vatandaslarimiz ne isterse yapmaya çalistik”
Açilis Programinda Konusan Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, “ Belediye olarak geldigimizden beri vatandaslarimiza uygun çalismalar yapmaya gayret ediyoruz. Bizlere güvendiginiz destek verdiginiz içinde ben komsularima tesekkür ediyorum. Ilk defa gelenler vardir. Burada amacimiz gerçekten bir Sislide ki, Nisantasi’ndaki, Istiklal caddesindeki, Kadiköy’deki bir cadde gibi olabilmek. Elimizden geldigince vatandaslarimiz ne isterse yapmaya çalistik. Adayligimizdaki lansmanda 100 projemiz vardi. Bunun 98 tanesini gerçeklestirdik. Insallah devaminin da getirecegiz. Kültür Sokagimizin yakinina bir sokak daha yaptik. Kapali cadde Maresal Fevzi Çakmak caddesi orada da sürpriz bir sey yapacagiz. Yakinda o sokagimizda açacagiz. Hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.
Bahçelievler’in Istanbul’un en yogun 6’inci ilçesi oldugunu belirten Bahçelievler Kaymakami Dr. Mehmet Boztepe, “ Nüfus açisindan Istanbulun en yogun altinci ilçesiyiz. Nüfus yogunlugu açisindan da en büyük uçucu ilçesiyiz dolayisiyla dar bir alanda çok ciddi bir nüfusu barindiriyoruz. Bu nüfus yogunlugunun oldugu yerde otopark olusturmak, vatandasin sosyal hareket alanini olusturmak, nefes alacagi alanlar olusturmak kolay olmuyor. Bu anlamda bu proje çok kiymetli” diye konustu.



















