Bahçelievler'de Lale şöleni

Bahçelievler'de Lale şöleni

Bahçelievler Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz olarak 100 bin adet lale soğanı dağıtacak. Dünyamızdaki küresel ısınmaya dikkat çekmek, bireylerde çevre bilinci oluşturmak ve özellikle bir canlının oluşma serüvenini insanlara yaşatmak amacıyla dağıtılacak olan laleler saksı, toprak ve bilgilendirici broşür ile birlikte sunulacak.

Lale soğanlarını yetiştirdikten sonra dileyen vatandaşlar belediye tarafından düzenlenecek “En Güzel Lale” yarışmasına katılabilecekler. Yarışmada dereceye giren en güzel 100 Lale’yi yetiştiren vatandaşlara belediye tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Çevre bilincinin arttırılması temiz ve yaşanabilir bir çevrenin oluşumuna katkıda bulunmak, çiçek ve doğa sevgisinin kazanılmasının da hedeflendiği “100 bin lale soğanı” dağıtımı ve “En Güzel 100 Lale” kampanyası aşağıda belirtilen tarih ve adreslerde yapılacaktır.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun da katılacağı lale soğanı dağıtımları sırasıyla;

8 Aralık 2010 Çarşamba günü Saat: 15:00’da Bahçelievler mah. Ferit Selimpaşa cad. Yayla İş Bankası önünde ve Bahçelievler mah. Naci Kasım cad. Naci Kasım parkı önünde Saat 16:00’da.

9 Aralık 2010 Perşembe günü Saat: 12:30’da Ferit Selimpaşa cad. Kader sk. Miraç cami önü ve Soğanlı mah. Mustafa Kemal Paşa cad. Soğanlı meydanında Saat:13:30’da.

10 Aralık 2010 Cuma günü Saat: 12:30’da Yıldırım Beyazıt cad. Yenibosna Merkez cami önünde ve Kocasinan Erzurumlu İbrahim Hakkı sağlık ocağı önünde Saat:13:30’da gerçekleşecek.

“En Güzel Lale” yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlar yetiştirdikleri lalelerin fotoğraflarını belediyenin [email protected] adresine, Bahçelievler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çobançeşme Mahallesi Mithat Paşa Cad. Namık Kemal Sk. Bahçelievler-İstanbul adresine de posta yoluyla gönderebilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile