Bahçelievler'de Müsteri Kiliginda Gelip Oynadiklari Oyun Konsolunu Çaldilar

Bahçelievler’de bir kafeye gelen hirsizlar, oyun konsolunu çalarak kayiplara karisti. Yasanan hirsizlik güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Bahçelievler Siyavuspasa Mahallesi’nde geçtigimiz günlerde bir is yerine gelen hirsizlar, oyun oynadiklari konsolu çalarak ayrildi. Hirsizlik olayindan 20 saniye sonra geri gelen hirsizlar, unuttuklari telefonlarini da alip gitti. Maddi degeri 10 bin TL olan oyun konsolunun çalindigini frak eden is yeri sahibi Gökhan Aslan polise giderek sikayetçi oldu. Güvenlik kameralarindan eskalleri tespit edilen hirsizlari yakalamak için çalismalar sürüyor.

Yüzsüz hirsizlar unuttuklari telefonu da gelip aldi

Is yeri sahibi Gökhan Aslan, “Pazartesi günü normal müsteri gibi gelip saatlik ücretleri sordular. Ücretleri sorduktan sonra oyun oynamak için oturdular. Kameralardan izledigim kadariyla yaklasik yarim saat oyun oynadiktan sonra beni takip ediyorlar. Ben baska bir müsteriye oyun açarken oynadiklari oyun konsolunu çantalarina koyup kaçiyorlar. Kaçtiktan 20 saniye sonra unuttuklari telefonu biri gelip aliyor. Yaklasik 10 bin TL zarara ugradim. Polise sikayet ettim. Elimdeki görüntüleri verdim. Bulunmalarini bekliyorum. Sahislari daha önce görmedim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile