Bahçelievler Taziye Evi Hizmete Açildi

Bahçelievler Taziye Evi Hizmete Açildi

Denizli Büyüksehir Belediyesi, yakinlarini kaybeden vatandaslarin bassagligi dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edebilecekleri taziye evlerine bir yenisini daha ekledi. Baskan Zolan, Büyüksehir Belediyesi Bahçelievler Taziye Evi’nin açilisini gerçeklestirdi.

Denizli’de yakini vefat eden kimselerin taziye dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edecegi Denizli Büyüksehir Belediyesi Bahçelievler Taziye Evi’nin açilisi yapildi. Bahçelievler Mahllesi’ndeki Salihler Cami altinda yapilan sosyal tesisin açilisina, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Ali Aydin, Seval Gebes ve Ömer Faruk Özer, Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, davetliler, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

Baskan Zolan burada yaptigi konusmada yakinlari vefat eden vatandaslarin bassagligi dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edebilecekleri taziye evi ihtiyacini gidermeye devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda Bahçelievler Taziye Evi’nin açilisini yaptiklarini belirten Baskan Zolan, “Her nefis ölümü tadacaktir. Son nefesten sonra geride kalanlar, bu mekanlarda taziyeleri kabul edip sevenleri ile bir araya gelecektir” dedi.

Vatandas talep etti, Büyüksehir hayata geçirdi

Denizli Büyüksehir Belediyesinin de yapimina katki sagladigi Salihler Cami altina insa ettikleri Bahçelievler Taziye Evi’nin hayirli olmasini dileyen Baskan Zolan, “Taziye evimizin yapiminda emek veren çalisma arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Büyüksehir Belediyesi çalisanlari her konuda oldugu gibi burada da gereken gayreti gösterdi” diye konustu.

Taziye evi yapimi için vatandaslardan talep geldigini, en uygun yerin ise hem ulasim kolayligi hem de konumu dolayisiyla Salihler Cami altini tercih ettiklerini anlatan Baskan Zolan, Kayihan ve Aktepe Mahallesi’nin ardindan bir taziye evini daha açtiklarini, önümüzdeki dönemde ihtiyaç olan yerlere de taziye evi yapmaya devam edeceklerini isaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile