Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda Hint keneviri ile esrar maddesi ele geçirildi.
Bazı şahısların kenar mahallelerdeki ikametlerinin bahçelerinde Kenevir bitkisi yetiştirdiği ve bu bitkiler ile uyuşturucu madde imal ederek piyasaya sürdüğü bilgilerine ulaşan polis söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda S.D isimli şüpheli şahısın ikametinde yapılan arama neticesinde toplam 706 kök hint keneviri bitkisi ve 7 kilo 840 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan S.D emniyetteki işlemlerinin ardından esrar maddesi bulundurmak, nakletmek ve ticaretini yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.



















