Bakan Akar Ile Baskan Büyükkiliç, Kayserililerle Piknikte Kucaklasti

Bakan Akar Ile Baskan Büyükkiliç, Kayserililerle Piknikte Kucaklasti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar ile birlikte Büyüksehir Belediyesi’nce düzenlenen piknik etkinliginde Kayserililerle kucaklasti.

Vatandaslar ile bulusmayi sürdüren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Mithatpasa Kosova Parki Piknik Etkinligi’nde Kayserili vatandaslarla bulustu. Bakan Akar ile Baskan Büyükkiliç, etkinlige Türkiye’nin yerli ve milli otomobil markasi TOGG ile geldi. Büyüksehir Belediyesi’nce düzenlenen piknik etkinliginde konusan Baskan Büyükkiliç, “Sayin Bakanimiza bizleri yalniz birakmayip, buraya tesrif ettigi için tesekkür ediyoruz” dedi.

Kayserililere ‘iyi ki varsiniz’ diyen Büyükkiliç, “Sizler iyi ki varsiniz, sag olun, var olun, Allah razi olsun. Her zaman oldugu gibi bizlere sahip çikan, bizleri yalniz birakmayan, ay yildizli Türk bayragina, vatanina, milletine, devletine, inancina bagli hemsehrilerim hepinize sevgiler, saygilar sunuyor, Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandi. Milli Savunma Bakani Hulusi Akar da etkinlikte Kayserililere hitap ederek, terörle mücadele, savunma sanayi ve deprem afetinin ardindan yapilan çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Bakan Akar, birlik, beraberlik mesaji vererek, “Bu dostlarimizin sevinecegi, düsmanlarimizin korkacagi bir yürüyüstür. Durmak yok, hep beraber yola devam. 85 milyon biriz, beraberiz. Biz bu milletin mensubu olmaktan dolayi, Kayserili olmaktan dolayi gurur ve seref duyuyoruz. Biz milletimizin, hemsehrilerimizin ferasetine güveniyoruz. Sag olun, var olsun. Sizleri seviyoruz, sizlere güveniyoruz” diye konustu.

Büyüksehir Belediyesi bando takimi ve çesitli organizasyonlar ile ikramlarin yapildigi piknik etkinliginde, Baskan Büyükkiliç ile bulusan Erzurumlu Tahsin Dadas isimli halk müzigi sanatçisi da, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a özel hazirladigi ‘Ben gönlümü Erdogan’a baglarim’ isimli sarkiyi seslendirdi.

Özellikle gençler olmak üzere vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Bakan Akar ile Baskan Büyükkiliç, Kayserililerle bol bol hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile